Hva driver vi med?


vi bygger tavler! enkelt og greit.

Gjennom tett samarbeid med installatøren tilpasser vi tavlene til de spesifikke behovene i prosjektet. Vi bygger tavler til en rekke anvendelsesområder, bl.a industrianlegg, kontorbygg, hoteller, sykehus og boliger.

I konstruksjonen står alltid montørenes arbeid ute på anlegget i fokus. Riktig design sikrer rask og kostnadseffektiv installasjon. Det sørger vi for ved å bl.a inkludere god plass til inntak og uttak. I tilfeller hvor tavlen trenger å skjøtes lager vi skjøteprosessen så enkel som mulig.

Feil skaper ekstra arbeid og forsinkelser ute på anlegget. Vi tester derfor tavlene grundig før de leveres fra oss.

Vi kan også levere tavlene ferdig montert. Skulle det oppstå nye behov underveis, f.eks større hovedbryter, flere automater eller lignende, leverer vi også dette. Raskt og effektivt.

Klikk for å se de ulike tjenestene, eller bla ned.

Trenger du hjelp?

Ikke helt sikker på nøyaktig hva du trenger? Våre erfarne fagfolk står klare til å hjelpe deg med å finne den optimale løsningen til ditt prosjekt.
Vi kan også ta en befaring på stedet for å sikre at alle detaljer blir tatt hensyn til.

Hovedtavler


Elmento produserer hovedtavler i tråd med NEK 439-standardene. Vi utfører både kutting og bøying av skinner på vårt eget verksted. Vi monterer hovedtavlene, samt eventuelle skinnepakker på anlegg om ønskelig. Våre montører sørger for at monteringsprosessen er så enkel som mulig for ute på anlegg.

Vi benytter modulære skap og skrog laget av høykvalitets stål til en gunstig pris. Det modulære systemet gir oss muligheten til å bygge hovedtavler i nesten alle former, og med utstyr fra de fleste produsenter. Hovedtavlene leveres både pluggbare og upluggbare.

  • Cenika hovedtavle på åtte felt hvor alle dørene er lukket. Tavlen er 400V. Bygget av Elmento AS.

Fordelingstavler


Elmento produserer skreddersydde fordelingstavler for både sakkyndig og ikke-sakkyndig betjening, som passer til en rekke forskjellige bruksområder. Vi bruker her også modulære skap og skrog. Takket være det modulære systemet vi bruker, kan vi også tilby fordelingstavler i nesten alle former, og med et bredt spekter av tilbehør og utstyr. Alle våre tavler er produsert i samsvar med NEK 439.

  • Cenika el.tavle med døren åpen. El.tavlen inneholder chint effektbrytere, chint automater og overspenningsvern. Tavlen er 230V. Bygget av Elmento AS.

Automasjonstavler


Automasjonstavler er en viktig del av moderne styrings- og kontrollteknologi. Hos Elmento produserer vi automasjonstavler tilpasset nesten alle typer formål, enten det er industri, bolig, butikk eller kontor. Vi ser på skapet som et canvas, der skinner og kabelkanaler blir presisjonskuttet for å sikre at alle apparater og systemer fungerer uforstyrret.

Automasjonstavler kan også bidra til å redusere miljøpåvirkningen fra elektriske anlegg ved å optimalisere energiforbruket og redusere utslippene av klimagasser. Dette kan være en viktig faktor i forhold til å oppfylle miljøkrav og sikre en bærekraftig drift av virksomheten.

  • Et automasjonsskap med dørene igjen, i høyre dør er det montert eten rekke vendere, og to brytere. Bygget av Elmento AS.

Måleranlegg


Måleranlegg er et stadig viktigere element i elektriske anlegg. Hos Elmento produserer vi måleranlegg for både små og store prosjekter, enten det er direktemålt eller trafomålt. Det modulære skapsystemet gjør det mulig å maksimere antall målere vi kan plassere i et anlegg.

Måleranlegg også være et viktig verktøy i forhold til rapportering og dokumentasjon, spesielt med tanke på lover og regler knyttet til energiforbruk og miljø.

  • Cenika el.tavle med to felt med plass til seks målere i ett skap. Skapet inneholder chint automater, overspenningsvern og en chint hovedbryter. Hovedbryteren er montert sidlengs for å få plass. Bygget av Elmento AS.

Rehabilitering og service


Rehabilitering av eldre elektriske anlegg er en kompleks og krevende oppgave som krever spesialisert kompetanse og erfaring. Her på Elmento har vi utført en rekke vellykkede prosjekter på dette området. Vår omfattende kunnskap og ekspertise gir oss muligheten til å takle selv de mest utfordrende oppgavene og finne løsninger på komplekse problemer.

Vi har også den nødvendige kompetansen for å kunne tilby en fullstendig rehabiliteringstjeneste, fra planlegging til utførelse og installasjon. Vi bruker kun høykvalitets komponenter og materialer, og utfører arbeidet i samsvar med de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet.