Vi liker det vi driver med!

Med over 20 års erfaring har vi sett det meste, derfor ser vi alltid etter nye og bedre løsninger.

Elmento AS er en del av Servicon Group, et 100% norskeid selskap med fokus på elektro og elektronikk. På Kongsvinger deler vi administrasjon, lager og logistikkfasiliteter med resten av gruppens norske virksomheter. Her ligger også vårt verksted hvor vi prosjekterer og produserer el- og automasjonstavler. Vi håndterer både store og små prosjekter, fra større industri- og næringsbygg til boliger og garasjeanlegg. Vi utfører også service på- og rehabilitering av eksisterende tavler hvor vi sammen med installatøren finner løsninger og bistår med vår kompetanse og erfaring.

Om oss


Vi er et relativt lite, men faglig sterkt og fleksibelt team hvor kompetansen spenner fra gruppe L-sertifikat til tavlemontører med fagbrev. Våre montører og prosjektledere fokuserer på nestemann som skal inn i tavla når den tegnes og bygges. På denne måten sikres så enkel og effektiv montering som mulig ute på anlegget.

Kvalitet er sentralt i alle ledd, og vi bruker kun kvalitetskomponenter fra anerkjente produsenter. Et tett og godt samarbeid med våre leverandører sikrer gode priser og leveranser til rett tid. Alle våre tavler testes grundig før levering.

Lurer du på noe mer?

Elmento AS montør bruker en hydraulisk kobber og aluminium bøyer til å stanse hull i en aluminium skinne.

En grønnere måte å bygge tavler


Her på Elmento jobber vi stadig for en mer miljøvennlig hverdag. Med et GoO sertifikat, betyr det at vi benytter CO2-fri strøm i produksjonen, og oppvarming av lokalene våre skjer med fornybar biovarme. Avfallet sorteres og det som kan gjenbrukes blir resirkulert. Avfallsrutinene er ISO-sertifiserte. Utstrakt bruk av elektroniske løsninger reduserer også vårt forbruk av papir.

I tillegg tilbyr vi også tavler med energieffektive komponenter, som kan bidra til å redusere energiforbruket.